Chirurgie Dentara

Home / Chirurgie Dentara

Cunoscută şi sub numele de chirurgie dento-alveolară, chirurgia dentară sau orală reprezintă ramura medicinei dentare a cărei plajă de indicaţii acoperă intervenţiile chirurgicale de la nivelul cavităţii orale.

Acestea restabilesc starea de sănătate a cavităţii orale, nu numai prin intermediul unor extracţii dentare (atât simple cât şi complexe), dar şi prin chirurgie plastică gingivală sau îndepărtarea chisturilor.

Clinica ProSmile Med este dotată cu aparatură modernă, se folosesc pentru tratamente materiale de calitate şi consumabile de unică folosinţă.

Datorită tehnicilor moderne, a anestezicelor folosite în chirurgia orală, care în trecut au fost considerate tulburătoare, acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale total nedureroase.

Ultima generaţie de echipamente oferă posibilitatea realizării unor operaţiuni mult mai rapide, minim invazive şi recuperarea integrală este, de asemenea, realizată mult mai repede.

 Chirurgie dentara ploiesti - ProSmile Med

Chirurgie dentara ploiesti - ProSmile Med

In clinica ProSmile Med sunt efectuate următoarele interventii chirurgicale

 • Rezecția apicală

  Este o procedura foarte comună în chirurgia dentară şi se produce fără a provoca nicio durere pacientului. Se recurge la rezectia apicală atunci când la rădăcina dintelui s-a dezvoltat o infecţie care nu poate fi reprimată prin intermediul tratamentului de canal.

 • Extracția dentară

  Este cea mai cunoscută procedură a chirurgiei dentare. Sunt mai multe motive pentru care este necesară o extracţie dentară: fie evoluţia unui dinte afectează gingia pacientului, producând durere, fie un dinte s-a cariat atât de mult încât nu mai poată fi salvat.

 • Extracţie molar de minte inclus

  De multe ori, molarii de minte au o poziţionare vicioasă ce nu le permite să erupă în totalitate sau, dacă rămân parţial acoperiţi de gingie, se pot caria şi provoca dureri îngrozitoare. Indepărtăm molarii de minte printr-o terapie atraumatică, fără durere.

 • Operația de inserare a implantului dentar

  Inserarea unui implantul dentar este o intervenţie chirurgicală prin care se introduce rădăcina artificială pentru un dinte nou, sub forma unei piese de titan pe arcada dentară. Ca și dintele natural, implantul este inserat si fixat în osul maxilarului.

Vă așteptăm!

 • Program

  Luni – Vineri:
  09:00 – 19:00

 • Programări

  0344 101 515
  0722 720 448

 • Email

  office@prosmile.ro